Hoppa till innehåll
Hem » Fortnox lanserar företagskort

Fortnox lanserar företagskort

Fortnox lanserar kort för företag

Företaget Fortnox som är välkänt för sina molnbaserade företagsplattformar för ekonomisk administration har lanserat ett eget kort. Kortet som är utformat för företag erbjuder finesser och funktioner som underlättar för företagarens vardag.

Fortnox kort

Kreditkortet har skapats i samarbete med fintech bolaget Mynt och kortets primära funktion som utmärker det är automatiserad kvittoredovisning. Detta har gjort genom kopplingen med Fortnox som erbjuder redovisningstjänster, kvittona skickar direkt in i fortnox vilket även gör att du kan hålla koll på transaktioner i realtid.

Hur fungerar det?

Fortnox kortet är ett så kallat företagskort vilket är precis som det låter, ett kort för företag eller mer specifikt ett kreditkort för företag. Det som skiljer dessa kort från vanliga kreditkort är att det är företaget som står på kortet istället för en privatperson. Många företagskort erbjuder förmåner som att alla anställa kan få ett individuellt kort. Detta minskar krångel med att alla ska behöva turas om och dela på ett kort. Det finns även funktioner som att de anställdas individuella kort har även en personlig köpgräns.

Varför ska jag välja Fortnox kort?

Det finns flera fördelar med Mynt och Fortnoxs kort men alla är fokuserade på ett mål, att spara tid och därmed även pengar för företaget. För det första får alla anställda individuella kort vilket leder till att anställda aldrig behöver göra privata utlägg. Att anställda gör privata utlägg för företaget är något som tillkommer och de får först tillbaka pengarna nästa löneutbetalning ofta. För det andra finns det även med de individuella korten personliga köpgränser. Du kan alltså välja hur mycket en person skall kunna spendera och få en starkare kontroll över ekonomin. Den största fördelen är dock att kortet automatiserar kvitto och utläggsredovisning vilket sparar tid.

Hur ansöker man?

Det ger enkelt och smidigt att göra en intresseanmälan på Fortnox hemsida. Då skriver du in: för och efternamn, E-post och organisationsnummer. Sedan tar Fortnox och tittar igenom företaget och återkommer om ni uppfyller de krav som ställs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *