Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Rocker Bank lanserar Rocker Touch

Rocker Bank lanserar Rocker Touch

Rocker lanserar rocker touch

Rocker är en innovativ bank som konkurrerar mot de större bankerna med sina nya funktioner. Genom att Rocker lanserar Rocker Touch har de nu släppt det första bio-metriska debetkortet på den svenska marknaden.

Vad är ett biometriskt kort?

Som sagt är Rockers nya debetkort ett biometriskt kort vilket innebär att du genom nya teknik kan betala med ditt Touch-ID istället för PIN-koden. Rocker anser att det fortfarande finns ett stort behov av fysiska kort bland deras kunder. Om mobilen laddar ur måste fortfarande kunderna kunna betala med deras kort.

Vad är Rocker touch

Som sagt är Rocker Touch ett så kallat debetkort vilket är egentligen ett helt vanligt betalningskort. Kortet är direkt kopplat till ett bankkonto där pengar debiteras vid transaktioner. Detta är motsatsen till ett kort med kredit där man utnyttjar en kredit som kortutgivaren lägger ut under en period.

Fördelen med att välja just Rockers nya kort ligger i den nya tekniken som vi tidigare nämnde. Att kunna betala smidigt med touch-ID är något många anser vara värdefullt och det lilla extra. Samtidigt får du ta del av de andra förmånerna som de flesta korten från Rocker erbjuder. Här är det återbäringen och de fria försäkringarna som är mest omtyckta. Det är alltså en exklusivare version av Rocker Kortet.

Vad kostar kortet?

Kortet är ett tillskott i Rocker serien och klassas som ett av premium valen. Detta medför en månadsavgift på 99 kr fast första månaden bjuder de på avgiften. Kortet erbjuder inte endast smarta betalningslösningar. Några av fördelarna är: 250 kr bonus vid skaffande av kortet, upp till 10 % i återbäring på köpen, bra sparränta, gratis försäkringar och mycket annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *