Hoppa till innehåll

Användarvillkor

Var vänlig läs kreditio.se användarvillkor.

Under denna sida så benämns även kreditio.se som ”hemsidan”, ”kreditio” och ”vi”.

1. Inledning

Vid användning eller interagerande av hemsidan så godkänner du användarvillkoren automatiskt. Se till att läsa igenom de gällande villkoren och godkänner du ej dessa bör du lämna hemsidan omgående.

Användarvillkoren kan komma att ändras och i samband med detta så meddelas du genom att vi ändrar uppdaterings statusen längst ner på sidan.

2. Tjänsten

Kreditio är en jämförelse tjänst för kreditkort på den svenska marknaden. Vår vision är att vägleda konsumenter och se till att de undviker onödigt dyra krediter. Att använda och teckna kort genom hemsidan är helt kostnadsfritt.

Hemsidan är ingen kort eller kreditutgivare. Istället så samarbetar vi med utgivare och banker genom ”affiliate marketing”. Detta innebär att vi erhåller provision vid godkända kort och krediter.

Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera sidan och strävar efter att presentera korrekt fakta. Dock ändras villkor och förmåner hos kort och kreditutgivare ständigt och därmed kan vi inte garantera att samtliga påståenden på hemsidan stämmer. Det som står hos respektive kortutgivare är det som gäller.

3. Klagomål

Har du klagomål kring hemsidan omber vi dig att skicka ett mejl till ”[email protected]” .
Du kan även vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden vid eventuella klagomål.

Villkor uppdaterade senast: 2023-10-07