Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Quickbit lanserar debetkort

Quickbit lanserar debetkort

quickbit lanserar quickbit card

Fintech bolaget Quickbit är ett svenskt företag som utvecklar betalningslösningar för kryptovaluta och Blockchain. Nu har företaget tillsammans med Intergiro lanserat sitt egna debetkort – Quickbit Card VISA.


Hur fungerar Quickbit Card

I Quickbit appen kan du enkelt förvara din kryptovaluta och växla smidigt vid behov. Vid behov växlar du kryptovalutan och sätter in den på ditt EUR konto hos Quickbit och kan då spendera den.

Kortet är lanserat tillsammans med företaget Intergiro som är ett välkänt företag med bra rykte inom branschen.


Vad är Quickbit Card?

Som tidigare nämnt är Quickbit Card ett debetkort vilket innebär att det är direkt kopplat till ett bankkonto där pengar debiteras vid köp. Till skillnad från ett kreditkort måste du här alltså betala för dina köp samtidigt som de sker. Detta förutsätter även att du har pengar på bankkontot vilket även eliminerar risken för att spendera mer pengar än du har.

Storbankernas debetkort som även är de populäraste har oftast tråkiga förmåner utan erbjuder endast ett betalningsmedel. Vi på Kreditio har jämfört debetkort och hittat en hel del moderna kort med förmåner som bonus, cashbacks och låga avgifter. Genom dessa förmåner kan du hitta ett kort som du verkligen tycker om och som gynnar dig finansiellt.


Skaffa Quickbit Card

Samtliga myndiga personer kan skaffa kortet genom ett snabbt klick från Quickbit appen. Efteråt så kommer de skicka hem kortet till dig vilket brukar ta 5-7 dagar. När kortet har anlänt är det bara att aktivera genom att välja PIN-kod i appen.

Eftersom det är ett debetkort så har kortet inga höga krav på dig som kund. Kravet som brukar ställas är att du är över 18 år.

  • Minst 18 år gammal

”Jag är mycket glad att kunna meddela att vi nu adderar tjänsten Earn Wallet till vårt ekosystem av kryptolösningar. Vi är därmed det enda svenska kryptobolaget att tillhandahålla en utlåningstjänst av kryptovaluta vilket ytterligare stärker vår position och vårt konsumenterbjudande i Norden. För ett par veckor sedan tillgängliggjorde vi även Quickbit Card i Norge och vi fortsätter därmed att rulla ut produkter i ett högt tempo. Vi kommer att fortsätta investera i våra plattformar framöver. Vi börjar även se positiva effekter av det arbetet vi har lagt ner det senaste året”

Hammad Abuiseifan VD för Quickbit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *