Hoppa till innehåll

Om kreditio.se

På denna sidan kan du läsa mer om oss bakom kreditio.se.

Kreditkort som gynnar dig

Kreditio grundas 2021 med visionen att hjälpa sökande att hitta kreditkortet som gynnar just deras behov. Vi ger dig djupgående analyser av kreditkort, jämförelser och nödvändig utbildning.

På Kreditio.se jämför vi inte endast de nyaste korten och hjälper dig hitta bästa kreditkortet. Vi utsätter alla kort för ett hårt test där vi prövar korten under en period själva. Detta gör vi så att vi kan se hur korten är att använda och därefter göra ett korrekt omdöme. Vårt team jobbar hårt för att se till att alla kreditkort får ett rättvist och oberoende test. Att använda vårt hårda arbete och hemsida för att hitta rätt kreditkort är även helt gratis.

Hitta allt du behöver för att välja rätt kreditkort för just dig och dina behov.

teamet bakom kreditio

teamet bakom kreditio

De bästa i branschen, vid din sida

Vårt team består utav personer som har goda erfarenheter inom lån och bankvärlden. Vi har jobbat med att hitta de bästa räntorna, förmånerna och priserna till våra kunder länge. Detta är något som vi är bra på och därför skapade vi kreditio.se.

Alla recensioner vi gör bygger på ren fakta och informativa källor. Det finns ingen dold-agenda, bluff eller döljande utan vi jobbar för att presentera pålitlig information till våra läsare. Du kan kontakta oss på Kreditio genom vårt kontaktformulär om du har några funderingar.

Teamet

Oliver profilbild

Oliver Ivanovic

Grundare och skribent

Oliver är medgrundare för kreditio.se och skriver samt granskar nästintill allt på sidan. Han har ett stort intresse för finans och att granska bankernas villkor.

Tomas profilbild

Tomas Andersson

Skribent

Sedan våren 2022 har Tomas jobbat på Kreditio som skribent. Han är en flitig kreditkortsanvändare som testat de flesta kortens förmåner i jakten på det bästa.

Vårt mål

Vi vill inte endast erbjuda recensioner av expertklass. Utan information som är grundat i användarnas egna upplevelser. Vi genomför därför regelbundna tester och går igenom allt material. Allt detta för att vi ska erbjuda det mest djupgående och uppdaterade kreditkorts guiderna och recensionerna.

Genom att uppnå vårt mål kommer du som sökande enkelt och smidigt hitta rätt kreditkort för dina behov.

  • Mest djupgående innehåll och recensioner kring alla kreditkort.
  • Regelbundet uppdaterad information som grundas på studier och fakta.
  • Smidig hemsida där du enkelt kan hitta runt och spara tid.
  • Helt kostnadsfri tjänst för att hitta rätt kreditkort.

Om företaget bakom

Kreditio.se är ett varumärke som ägs av Leadwhale AB (559450-2675) som utvecklar flera hemsidor inom ekonomi i Sverige.

Leadwhale AB
Org-nr: 559450-2675
Erik Dahlbergsgatan 4
41126 GÖTEBORG

Kreditios resa

2021: Vi startar upp Kreditio med visionen om att bli den bästa jämförelsetjänsten för kreditkort.

2022: Första året har vi växt snabbt och har blivit en ledande tjänst för kreditkortsjämförelser. Under 2022 utvecklar vi en bred portfölj med recensioner och bygger på våra sidor och guider.

2023: Under 2023 tar det fart på riktigt och vi hjälper nu tusentals personer hitta rätt kreditkort varje månad. Vi medverkar och hjälper ta fram de bästa korten i många intressanta artiklar.

2023 Mars: Vi på Kreditio medverkar i media hos sakochliv, artikeln tar upp hur du sparar pengar med ett kreditkort.

2023 April: I en intervju med Industritorget pratar kreditios grundare Oliver Ivanovic om att spara tid åt företag.

2023 Oktober: Vi skapar vår egna insamling till barncancerfonden för att bidra mot barncancer. I hopp om att inspirera våra besökare att donera till forskningen.