Hoppa till innehåll
Marginalen Im Yours

Marginalen Im Yours

maj 4, 2024

Margianlen Im Yours är ett kostnadsfritt debetkort från Marginalen Bank. Kortet ger dig smarta funktioner som betalning via mobilen och har samtidigt mycket låga avgifter.

Sammanfattning

Ett simpelt vardagskort för dig som inte vill skaffa ett kreditkort utan nöjer dig med ett debetkort. Kortet har mycket låga avgifter inklusive årsavgift på 0 kr och ingen uttagsavgift. Du kan även betala med Apple, Samsung eller Google Pay smidigt via mobilen. Samtidigt ger kortet dig cashback på över 200 butiker online.

Bonus

Försäkringar

Kreditvillkor

Avgifter


Recension Marginalen Im Yours

Vi har kollat in Marginalen Im Yours, ett speciellt kort som är utan kredit men ger dig möjligheten att nyttja en kontokredit räntefritt. Nedan tar vi reda på om kortet passar just dig:

Bilder från ansökan
Marginalen Im Yours ansökan skärmdump

Nyttja en kredit med Marginalen Flex

Som sagt har du möjlighet till en räntefri kredit trots att kortet är ett debetkort. Genom Marginalen Flex kan du få en kredit mellan 3000 – 10 000 kr för att täcka oväntade kostnader. Tills du börjar nyttja krediten är den helt gratis men sen tillkommer en fast avgift på 35 kr per månad. Du behöver sedan betala tillbaka minst 1/6 av krediten varje månad. Krediten är räntefri men den effektiva räntan är inte 0 % på grund av den fast avgiften på 35 kr/månad.

 

Maxkredit: -
Kreditränta: -
Effektiv ränta -
Räntefri period: -

Avgifter

Kortet har ingen årsavgift vilket är en stor fördel för ett kort som samtidigt ger dig cashback. Uttagsavgiften är också helt borttagen men valutapåslaget är 1,65 % vilket är en relativt hög avgift. Generellt sett är dock avgifterna mycket låga hos kortet.

Årskostnad: 0 kr
Uttagsavgift: 0 %
Valutapåslag: 1,65 %
Aviaavgift: 0 kr
Påminnelseavgift: 0 kr
Förseningsavgift: 0 kr
Övertrasseringsavgift: 0 kr

Cashback genom Handla Smart

Kortet har inget bonussystem men du kan få cashback genom Handla Smart. Alla Kort från Marginalen har tillgång till Handla Smart som ger dig cashback på över 200 butiker online. Du behöver bara ladda ner Handla Smart appen och logga in med hjälp av ditt kort. Sedan kan du börja handla och tjäna cashback på dina köp. Anpassar du dina köp utefter vilka butiker du får cashback i kan du tjäna in en hel del pengar.

Nedan har vi exempel på hur mycket cashback du kan få:

 • CDON – upp till 8 % cashback
 • Parfym.se – 7 % cashback
 • Bookings.com – 4 % cashback
 • Scandic – 6 % cashback
 • Avis – 6 % Cashback
Bonus: Cashback på över 200 butiker
Concierge: -
Flyglounger: -
Kategori: Vardagskort

För & Nackdelar

 • Ingen årsavgift
 • Cashback hos Handla Smart
 • Möjlighet till räntefri kredit
 • Inget bonussystem
 • Inga försäkringar

Det ingår inga försäkringar

Det ingår tyvärr inga försäkringar när du skaffar Marginalen Im Yours kortet. Försäkringar är en förmån som nästintill inget debetkort som är utan årsavgift erbjuder.

Dock kan du välja att lägga till försäkringar hos Marginalen. Det går att lägga till bland annat en olycksfallsförsäkring och ett betalskydd.


 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Prisgaranti

Vad säger de som testat Im Yours?

Marginalen Bank har 3,6/5 i betyg hos Trustpilot vilket är baserat på runt 160 omdömen. Detta är ett relativt bra omdöme för att vara en bank då de flesta storbanker har 1-2 i betyg.

Omdömena kring just Im Yours kortet är mycket positiva. Fördelarna som nämns är årsavgiften och uttagsavgiften som är borttagna samt cashback systemet. Att ett kort utan kredit som samtidigt inte tar ut någon årsavgift ger cashback är mycket sällsynt. Dock klagar personer som reser mycket på valutapåslaget som ligger på 1,65 %.

Krav för kortet

 • Minst 18 år
 • Inget krav på inkomst
 • Godkänner betalningsanmärkningar

Skaffa Marginalen Im Yours

Tid som behövs: 5 minuter.

Ansök så här:

 1. Ansök

  Ansök via Im Yours kortets ansökningsformulär. Där skriver du in personliga uppgifter och lite information om dina handlingsvanor.

 2. Få kortet

  Det borde inte vara några problem med att bli godkänd till kortet då de har mycket låga krav. När du blivit godkänd kan det ta runt en vecka för kortet att komma.

Övriga fördelar

Nedan kan du hitta övriga fördelar och

Betalning och ekonomisk planering

Kortet går att koppla till Apple, Google, Samsung och Fidesmo Pay så att du kan betala med antingen mobilen eller din wearable. En smidig förmån som låter dig lämna kortet hemma och endast ta med mobilen när du ska ut.

Appen ger dig även en enkel överblick över din ekonomi och utgifterna. Genom appen kan du först aktivera kortet men sedan även se över transaktioner och göra betalningar eller överföringar. Skulle kortet bli bestulet kan du även spärra kortet snabbt.

Swisha till kortet

Nyhet! Du kan nu fylla på ditt Im Yours kort med Swish snabbt och enkelt. Du behöver bara välja konto i appen och klicka på "fyll på", skriv in belopp och till sist signerar du.

Vanliga frågor

Vad kostar Im Yours kortet?

Det är kostnadsfritt och har därmed ingen årsavgift.

Ger Marginalen Im Yours bonus?

Nej, kortet ger ingen bonus men du kan tjäna cashback på dina köp. Dock behöver du handla i specifika butiker för att kunna samla cashback.

Hur säkert är kortet?

Margianlen Bank är en seriös aktör och dina pengar omfattas av den statliga insättningsgarantin så du kan känna dig trygg.

Skriven och granskad av:

Oliver Ivanovic

Oliver Ivanovic

Oliver är medgrundare och skribent på Kreditio. Han använder kreditkort själv flitigt och har finans och privatekonomi som intresse sedan länge. Det mesta av innehållet skrivs och granskas av Oliver dagligen.

Läs mer om Oliver

Uppdaterad senast 2024-05-04

Oliver Ivanovic på LinkedIn

Populära kreditkort just nu

OKQ8 kreditkort
OKQ8 Kreditkort
Citroenkortet
Citroenkortet
Danske Bank Direkt
Danske Bank Direkt

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Marginalen Bank Bankaktiebolag
Organisationsnummer: 5164060807
Adress: Box 26134
Postnummer: 100 41
Ort: Stockholm
E-mail: [email protected]
Telefonnummer: 0771 717 710

Öppetider

Måndag: 08:00 - 20:00
Tisdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lördag: 08:00 - 17:00
Söndag: 08:00 - 17:00