Hoppa till innehåll
Kreditio.se » 3 lyxigaste kreditkorten i världen

3 lyxigaste kreditkorten i världen

lyxigaste kreditkorten i världen

De lyxigaste kreditkorten som finns skiljer sig stort ifrån de vardags kort som de flesta använder. Dessa kort är fulla av exklusiva förmåner och används som statussymboler för de rikaste i världen. I listan nedan kollar vi på de 3 lyxigaste kreditkort som finns:

1. Amex Centurion Card

Kortet som även kallas för ”Amex Black” är en välkänd statussymbol för de allra rikaste. Till skillnad från de flesta kreditkorten som vi nämner på denna sidan går det inte att ansöka till detta kort. Amex kommer att bjuda in dig till att skaffa kortet om de anser att du uppfyller kraven som är okända. Har du turen att bli erbjuden chansen att skaffa kortet så återstår bara årsavgiften på 30 000 kr.

Alla förmåner som kortet erbjuder är inte avslöjade men det är helt klart speciella förmåner som du inte hittar hos många andra kort. De kända och största förmånerna har vi samlat nedan:

  • Bonuspoäng på allt du handlar
  • Uppgraderingar på lyxhotell
  • Inbjudan till exklusiva events
  • Concierge Service
  • Lounger

2. Dubai First Royale

Dubai First Royale är i många länder det mest exklusiva kortet som finns. Anledningen är att du inte kan ansöka till kortet och det sägs endast vara ett fåtal hundra personer som har det. Samtidigt så har kortet ingen kreditgräns utan du kan spendera hur mycket du vill.

Istället för bonuspoäng och liknande som du kan hitta hos vanliga kreditkort med bonus har detta kortet mer fokus på service. Som kortinnehavare får du rådgivare och concierge-service som är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vare sig om du vill ha hjälp med event-biljetter eller boka ett privatflyg så får du alltid hjälp.

3. Visa Infinite Card

Det lyxigaste kreditkortet från Visa erbjuder en hel del unika förmåner och passar dig med en extraordinär livsstil. Självklart ingår concierge-service dygnet om som hjälper dig med alla dina önskningar. En annan fördel med kortet är dess breda utbud av försäkringar för alla möjliga utfall.

Till skillnad från de andra lyxiga korten är det inte nästintill omöjligt att skaffa detta kortet. Istället för att behöva bli personligt inbjuden behöver du tjäna $ 100 000 dollar per år.