Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Refunder Pay uppdaterar sitt cashback system

Refunder Pay uppdaterar sitt cashback system

Refunder som ligger bakom kreditkortet Refunder pay har valt att uppdatera cashback systemet för kortet. Det är nu nya villkor som ändrat nivån och omfattningen av återbäringen. Läs om alla de nya villkoren nedan och hur de påverkar dig.

Vad är skillnaden?

Tidigare har kreditkortet gett minst 1 % cashback på alla köp du genomför med kortet. Men detta har varit dyrt för Refunder då mest tjänar pengar på köpen du genomför hos deras samarbetspartners. Därför ger nu kortet inte längre 1 % cashback på alla köp utan endast livsmedel och restauranger och övriga köp ger istället 0,5 % cashback.

Dessutom får du hela 2 % extra cashback hos samarbetspartner till Refunder som du hittar på Refunder.se. Som tur är finns många välkända varumärken med här och därför behöver den nya uppdateringen av cashback systemet inte vara negativ.

Är den nya cashbacken bättre?

Så är det nya cashback systemet hos Refunder Pay bättre än det gamla? Svaret är att det beror på beroende på hur du använder kortet. Om du handlar mycket på Refunder.se och hos deras samarbetspartners så är det nya systemet bättre. Men om du inte gör det utan använder kortet till andra köp så är det nya systemet sämre. Dock är det fortfarande ett kreditkort med hög cashback och det finns ingen anledning till att säga upp kortet på grund av ändringarna enligt oss på Kreditio.