Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Dreamskortet

Dreamskortet

dreams kortet

Dreamskortet lanserades nyligen och är ett debitkort med syfte att hjälpa dig spara pengar. Till kortet ingår en app som du enkelt kan styra din ekonomi genom. Appen och kortet har som mål att hjälpa dig nå dina drömmar och förenkla sparandet för alla personer.

Spara pengar med Dreams

Dreams hjälper dig som sagt att spara pengar. Detta görs genom olika metoder och beroende på vem du är passar de olika bra. Vissa sparfunktioner sparar pengar helt åt dig och är till för dig som upplever det svårt att lägga undan pengarna. Vi går igenom de fyra olika spartipsen nedan:

1. Runda upp

För dig som har det svårt att spara är detta det ultimata valet. Det går ut på att Dreams avrundar dina köp till närmaste 10 krona uppåt. Mellanskillnaden sparar de undan åt dig helt automatiskt och du kommer därför spara pengar på alla köp du genomför, helt automatiskt.

2. Hoppa shoppa

Är du en person som gillar att shoppa passar detta dig. Välj kategorierna som du spenderar mest på och gör du inte ett köp från den valda kategorin sparar Dreams en vald summa åt dig. Detta spartipset hjälper dig alltså med att bli av med ett shoppingberoende inom vissa slags kategorier.

3. Banditen

Banditen är ett unikt sätt att spara pengar på. Välj först mellan vilka summor banditen får ta och ställ in det. När du har aktiverat banditen är det 20 % chans till att den tar en summa inom spannet du valt och placerar på ditt sparkonto. Du kommer alltså likt ”Runda upp” tipset spara pengar automatiskt när du handlar med kortet.

4. Viloläge

Viloläge är en funktion som automatiskt flyttar över en vald summa till ditt sparkonto när du inte har använt kortet under en dag. Välj i förväg vilken summa som ska sättas över och sedan sköts allt automatiskt.

Spara på miljön

Samtidigt sparar du på miljön genom att välja Dreamskortet. Dreams klimatkompenserar nämligen alla köp du genomför med kortet. Detta sker helt utan kostnad och för att minska utsläppen och värna om klimatet.

Vem passar Dreamskortet till?

Det är ett kort för dig som har stora drömmar men samtidigt svårt för att spara till de. Du kan enkelt sätta upp så kallade drömmar i appen, vilket är sparmål. Har du en resa som du gärna vill göra eller en bil du vill köpa passar därför appen och kortet bra till dig.

Samtidigt är det som sagt ett vanligt debetkort och passar därför de allra flesta. Pengar dras alltså från ett bankkonto i samband med att du genomför köp.

Känner du att Dreamskortet inte är något för dig så kan du kolla in vår topplista över debetkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *