Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Curve lägger ner Curve Reward

Curve lägger ner Curve Reward

curve reward försvinner

Curve Rewards var nyligen förra året lanserat för alla med ett Curve kort. Men nu har det lika snabbt lagts ner då det inte riktigt fungerat så bra som det var tänkt.

Curve Reward var en del av Curve appen som du med ett Curve kort har tillgång till. Det var en flik där du hittade kända varumärken och kedjor som du kunde få cashback hos. För att få tillgång till cashbacken behövde du bara använda länken i appen. På så sätt var det en mycket lättanvänd funktion och det fanns mycket populära varumärken. Tyvärr var dock inte cashback nivåerna så höga och utbudet var begränsat.

När försvann Curve Rewards?

Det var 9 Mars 2023 som Curve la ner tjänsten helt. Sedan dess har fliken försvunnit från appen och du för tillfället erbjuds inget liknande. Dock så ska ett nytt bättre förmånsprogram vara under utveckling och planeras att lanseras snart.

Ger Curve någon cashback?

Det är alltså endast Curve Rewards tjänsten som försvunnit och den vanliga cashbacken är kvar. Detta betyder att Curve Black och Metal korten som är kreditkort med cashback fungerar som vanligt.