Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Hur fungerar resurs poängshop

Hur fungerar resurs poängshop

hur fungerar resurs poängshop

Resurs Bank har ett flertal kreditkort och till dessa så ingår bonussystem. Bonuspoängen går sedan att spendera på bonushoppen som Resurs har. Vi ska nu gå igenom allt du behöver veta om resurs poängshop samt vilka kort som använder den.

Kort som använder Resurs Poängshop

Det finns 3 kreditkort från Resurs varav 2 är så kallade bonuskort. Dessa heter Resurs Gold och Resurs World. De ger olika bra bonus och har olika slags förmåner. World kortet har en betydligt högre årsavgift men ger dig även därför en del exklusiva förmåner.

  • Resurs Gold ger dig 0,5 poäng/krona du spenderar
  • Resurs World ger dig 1 poäng/krona du spenderar

Samla poäng med Resurs

Använder du ett av bonuskorten från Resurs samlar du deras bonuspoäng. Poängen aktiveras först 30 dagar efter att du samlat in de och gäller sedan i 3 år framöver. När du handlar i shoppen byter du in dina poäng mot något som har ett lika stort värde som poängen.

Viktigt att veta är att du samlar bonuspoäng på alla olika slags köp. Korten har alltså en generell bonus istället för en högre och mer specifik bonus. Letar du efter ett sådant kort kan du kolla in vår topplista över kreditkort med bonus.

Vad finns i poängshoppen från Resurs?

Så vad kan man egentligen hitta i poängshoppen från Resurs? Det finns ett stort utbud av både varor, tjänster och olika upplevelser och vi går nedan in på djupet i vad man kan hitta:

  • Varor och produkter – Det går att hitta diverse olika produkter inom heminredning och elektronik i shoppen. Produkterna kommer från mestadels välkända varumärken som du antagligen handlat hos tidigare.
  • Presentkort – Både för butiker som erbjuder varor och till olika tjänster eller upplevelser. Du kan till exempel både byta till dig ett presentkort för att köpa kläder eller för att gå på bio.
  • Upplevelser – Är du sugen på en hotell eller spavistelse finns det även att välja på. Du kan även hitta unika upplevelser som är roliga att testa på.
  • Skänk bort poängen – Valet att skänka bort poängen som pengar till en välgörenhet finns också.

Hur bra är Resurs Poängshop?

Vi på Kreditio anser att Resurs Bank har en relativt bra poängshop. Det vi kollat på här är bredden på utbudet så att det finns något som passar alla. Annars blir det lätt att man köper saker man inte behöver och då tillför inte bonuspoängen något värde.

När vi kollar på poängshoppen har vi ett brett utbud av både varor, tjänster och upplevelser. Det finns alltid någon butik som passar och där poängen kan användas för att undvika en kostnad.

Självklart är dock en poängshop inte lika bra som cashback och att få pengarna tillbaka. Då kan du välja exakt vad pengarna ska spenderas på och får en ökad frihet.