Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Concierge Service

Concierge Service

kreditkort med concierge service

Concierge Service kallas ofta även för privat rådgivning och är en mycket exklusiv förmån. Syftet är att möta kundernas alla behov genom en unik och personlig service. Vi ska i denna artikeln gå igenom hur du kan få tillgång till Concierge Service och hur det fungerar.

Hur fungerar Concierge Service?

Det går att få tillgång till Concierge Service med hjälp utav bland annat kreditkort, vilket vi på kreditio.se hjälper dig med. Själva servicen fungerar genom att du har en personlig assistent du kan ta kontakt med för allt möjligt.

Det kan vara att boka ett hotell eller inköp av en speciell produkt. Din assistent finns då till din hjälp och gör allt den kan för att möta dina behov. Ofta har företaget som ligger bakom servicen en hel del kontakter och klarar av att fixa fram det mesta. Vilket gör att det blir en mycket exklusiv och eftertraktad förmån.

Allt för att du ska kunna vara mer effektiv och spara tid i vardagen. Concierge Servicen blir alltså som en assistent till dig och kan vara otroligt värdefull om du har ett fullspäckat schema.

Vad kan man få hjälp med?

Concierge Servicen finns i olika former och kan användas i olika syften. Detta är hela syftet med det, att du kan få hjälp oavsett vad det handlar om. Dock skiljer dig utbudet av tjänster som erbjuds mycket beroende på hur dyr årsavgift som finns.

Vanligast är att det används för att olika slags bokningar som flygresor och hotellvistelser. Därför har en del av resekorten förmånen men långt ifrån alla då det är en påkostad förmån.

I listan nedan har vi samlat allt du kan få hjälp med via Concierge Service:

 • Boka hotell – Få hjälp med att hitta och boka riktigt bra hotell till din nästa resa.
 • Inköp av presenter – Har du en present som du måste köpa med inte har tid med. Då kan du få hjälp av din personliga service att skaffa presenten.
 • Hitta limiterade produkter – Vill du ha en vara som inte går att hitta? Företagen har ofta breda kontaktnät och kan fixa fram varor som inte går att få tag på vanligtvis.
 • Bordsreservationer på restauranger – Reserverar bord på restauranger åt dig och kan fixa bordsreservationer på exklusiva ställen.
 • Köpa evenemangsbiljetter – Vill du gå på en konsert som är slutsåld? Då kan du antagligen få tag på biljetterna med hjälp av din personliga rådgivare. Det brukar även gå att få förtur till events.

Kreditkort med Concierge Service

För att få tillgång till Concierge Service väljer många att skaffa ett kreditkort som medför det. Anledningen är dock inte endast att den personliga servicen ingår utan att det även finns fler förmåner som följer med. Detta inkluderar bonus, försäkringar och mycket mera.

Dock är det viktigt att du inte bara kollar på Concierge Service när du letar bland kreditkort. Det gäller även att du granskar krediträntan och årsavgiften noggrant. Årsavgiften är en avgift som brukar vara mycket hög på korten med Servicen och det gäller att jämföra värdet mot avgiften.

Anser du att rådgivningen kommer skapa mycket värde för dig kan det dock vara värt att betala den dyra årsavgiften.

Exempel på kort med personlig rådgivning

Tänk på detta när du letar Concierge Service

När det kommer till att hitta den bästa Concierge Servicen är det omdömen du bör gå på. Kika upp vad tidigare kunder säger om servicen och tänk efter vad du hört om den. Vissa kortutgivare som Amex har mycket välkända Concierge Service tjänster som är mycket omtyckta.

Det är även viktigt att du inte endast tar hänsyn till servicen när du till exempel tecknar ett kreditkort.

 • Omdömen från tidigare kunder
 • Övriga villkor och avgifter hos kreditkort

Andra sätt att få Concierge Service

Du behöver inte ha ett kreditkort för att få tillgång till personlig service. Det finns även specifika företag som specialiserar sig på lyxiga tjänster som detta. De erbjuder dock ofta snäppet exklusivare tjänster och kostar en hel del.

Det går till exempel att få hjälp med:

 • Bokning av helikopter
 • Hyra en yacht
 • Hyr privat jet
 • Privat chaufför

Ett företag som håller på med just detta är Mr Charles som befinner sig i Stockholm. Till skillnad från servicen som ett kreditkort erbjuder har de lyxiga tjänster som hyra av privat jet. Medan ett kreditkorts service täcker mer vardagliga behov.

Vem borde skaffa Concierge Service?

Alla bör absolut inte skaffa Concierge Service, utan det är endast ett fåtal personer som har behov av det. Främst är det du som har mycket som sker i ditt liv och ingen tid över att sköta saker som bokningar och inköp.

Reser du ofta med jobbet eller liknande kan du ha mycket bokningar att sköta. Det kan då vara jobbigt att behöva leta fram bra hotell och restauranger varje gång. Då kan det minska stress och frigöra mer fritid i ditt liv med en assistent som gör detta. På detta sättet skapar det mycket värde för dig och kan därför vara värt en dyr årsavgift.

För de allra flesta kommer det inte finns så mycket behov att tillfredsställas av servicen och det är mer värt att satsa på andra förmåner. Årsavgiften kommer heller inte vara värt det därför.