Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Komplett Bank byter namn

Komplett Bank byter namn

Komplett bank byter namn

Komplett Bank är en populär norsk bank som erbjuder lån, kreditkort och sparkonton. Deras huvudsakliga verksamhet är i norden och mer specifikt i Sverige, Finland och Norge. Nu har Komplett Bank valt att byta namn till Morrow.

Komplett byter namn till Morrow

Namnändringen kommer ske i Maj och det nya namnet är som sagt Morrow Bank. Förutom endast namnet så kommer även de visuella delar som logotyp och hemsidans design att bytas. Det är alltså en helt annorlunda design och tema som banken byter till. Detta ska dock inte påverka dig som kund något alls.

Du behöver inte göra något på grund av namnbytet utan banktjänsterna kommer fortsätta som vanligt. Det är däremot viktigt att du har koll på namnbytet så att du förstår att det är Komplett som bland annat mejlar dig.

Det nämns dock att det kan komma nya designer på nya kreditkort i framtiden. I dagsläget har Komplett endast ett kreditkort och du kan läsa vår recension på Komplett Kreditkort och ta reda på mer om det. Vi på Kreditio tycker det är mycket roligt att Komplett planerar att utfärda nya kreditkort och hoppas att korten kommer ha unika och värdefulla förmåner.

Kommer Komplett Kreditkort fortfarande gälla?

Ja, om du har ett Komplett Kreditkort så kommer det fortfarande fungera framöver. Det kan dock vara så att du får ett nytt kort när ditt gamla går ut, som har en ny design och ett nytt namn. Om det nya kortets förmåner kommer se annorlunda ut vet vi inte i dagsläget.

Varför Morrow?

Komplett tycker att vi lever i en värld som ändras ständigt och att det gäller att hänga med. Därifrån kommer namnet Morrow som är ett gammalt engelskt namn för morgon. De vill visa på att de ser optimistiskt på morgondagen och är redo för framtidens utmaningar.