Hoppa till innehåll
Midnight Blue Visa

Midnight blue VISA

november 10, 2023

Midnight Blue är ett kryptokort utan årsavgift och staking som funkar bra för nybörjare inom krypto. Läs vår recension där vi tar fram alla för- och nackdelar nedan!

Sammanfattning av Midnight Blue

Ett gratis debetkort som möjliggör betalning med kryptovalutor samtidigt som kortet har låg uttagsavgift och valutapåslag. Däremot så erbjuder kortet ingen bonus längre vilket många anser vara en stor nackdel och en stor anledning till att många byter från kortet.

Bonus

Försäkringar

Kreditvillkor

Avgifter


Recension på Midnight Blue VISA

Ett debetkort som erbjuder möjligheten att använda krypto till att handla med utan något behov av ”staking”. Staking betyder alltså att du behöver äga kryptovalutor till ett visst värde för att kunna få kortet.

Under denna sida tar våra skribenter och dyker djupare in i kortets fördelar och nackdelar så att du kan ta reda på om kortet passar dig!

Bilder från ansökan
Midnight Blue VISA skärmdump

Mer om Midnight Blue VISA

Midnight Blue VISA är ett debetkort och därav så erbjuds ingen möjlighet till kredit. Det innebär även att kostnader som till exempel aviavgift, kreditränta som ett kreditkort medför inte finns. Kraven är mycket låga för att få korten vilket även tyvärr lett till att förmånerna är nästintill obefintliga. Kortet erbjuder ingen bonus eller övriga förmåner som försäkringar, tjänster eller cashbacks. Om du söker ett kryptokort med bonus bör du kika in Ruby Steel vilket är ett annat kort i samma serie från Crypto.com.

Maxkredit: -
Kreditränta: -
Effektiv ränta -
Räntefri period: -

Avgifter

Det finns ingen årsavgift för kortet och det är därmed kostnadsfritt att äga. Men det får inte förknippas med att kortet är helt kostnadsfritt att använda, då det kan tillkomma andra avgifter vid användningen av kortet. Dock har kortet även låga avgifter för användning. Först är uttagsavgiften fri fram tills att du har tagit ut €200, sedan är den 2 %. Valutapåslaget är även obefintligt fram tills summor över €2000 och efter det är det 0,5 % som gäller. Vanliga kort brukar ha runt 2 % i valutapåslag så även om du överstiger gränsen är det fortfarande riktigt lågt. Det gör att kortet passar bra som ett resekort, eftersom du oftast genomför köp i utländsk valuta på resor.

Årskostnad: 0 kr
Uttagsavgift: 0 kr
Valutapåslag: 0 kr
Aviaavgift: -
Påminnelseavgift: -
Förseningsavgift: -
Övertrasseringsavgift: -

Cashback och bonus

Midnight Blue VISA har ingen cashback eller bonus. Tidigare har cashbacken varit 1 % på alla köp och återbäringen betalades ut i deras kryptovaluta CRO. Men den är nu borttagen och det har fått många att byta till andra kryptokort hos Crypto.com.

Bonus: Nej
Concierge: Nej
Flyglounger: Nej
Kategori: Kryptokort

För & Nackdelar

 • Fri årsavgift
 • Ingen staking krävs
 • Använd krypto smidigt
 • Inga andra förmåner
 • Ingen bonus

 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Prisgaranti

Vad säger kunderna?

Kortet har länge varit mycket omtyckt och fått goda recensioner. Dock har de nyligen tagit bort sin cashback CRO vilket har lett till många missnöjda kunder och dåliga recensioner. Många anser att den enda fördelen med kortet var cashbacken och nu har den försvunnit också. På grund av detta så väljer allt fler de andra korten i kortserien från crypto.com.

Krav för kortet

 • Minst 18 år
 • Ingen stakings krävs
 • Ingen specifik inkomst krävs

Skaffa Midnight Blue VISA

Tid som behövs: 3 minuter.

Gör så här

 1. Skapa konto på Crypto.com

  Först behöver du skapa ett konto hos crypto.com.

 2. Logga in och beställ kortet

  När du skapat kontot kan du hitta korten som crypto.com erbjuder. Klicka då på Midnight Blue kortet och beställ hem det. Till skillnad från de andra korten kräver detta kort ingen staking vilket underlättar ansökan mycket.

Frågor och svar

Ger Midnight Blue VISA någon cashback?

Nej, tidigare har kortet haft 1 % cashback men den är nu borttagen.

Vart går gränsen för fria uttag och valutapåslag?

För Midnight Blue kortet går uttagsgränsen på €200 och efteråt är det 2 % av summan som gäller. Valutapåslagen har en fri gräns på €2000 och därefter tillkommer en avgift på 0,5 % av summan.

Vem ger ut kortet?

Bakom kortet är crypto.com som ger ut en hel serie av kryptokort varav Midnight Blue är ett av korten.

Skriven och granskad av:

Oliver Ivanovic

Oliver Ivanovic

Oliver är medgrundare och skribent på kreditio. Finans och lån är stora intressen för Oliver och han har tidigare jobbat som ekonomisk rådgivare. Det mesta av innehållet skrivs och granskas av Oliver dagligen.

Läs mer om Oliver

Uppdaterad senast 2023-11-10

Oliver Ivanovic på LinkedIn

Populära kreditkort just nu

Ruby Steel
Ruby Steel
Everydaycard
Everydaycard
Citroenkortet
Citroenkortet

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Foris DAX MT Limited
Organisationsnummer: C88392
Adress: Spinola Park
Postnummer: -
Ort: St Julians SPK 1000 Malta
E-mail: contact@crypto.com
Telefonnummer: -

Öppetider

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -