Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Skaffa kreditkort snabbt

Skaffa kreditkort snabbt

skaffa kreditkort snabbt

Ansökningsprocessen för att skaffa ett kreditkort brukar vara mycket smidig och endast ta några minuter. Snabbt därpå kommer också svaret på om du blivit godkänd eller inte. Sedan återstår endast att kortet skall skickas till dig vilket faktiskt kan ta ett tag. Behöver du dock skaffa kreditkort snabbt och hinner därför inte vänta på detta?

Så här skaffar du kreditkort snabbt – steg för steg

Själva ansökan och godkännandet tar som sagt inte alls lång tid och är inget problem. Däremot finns det andra problem som leveranstiden och mera du behöver kolla efter för att det skall gå snabbt. Vi har nedan samlat det du behöver tänka på för att ditt kreditkort skall komma snabbt.

Uppfyll kraven

Alla kreditkort har sina egna krav för ansökande men det vanligaste är att du är minst 18 år, har en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Utöver detta så har varje kort specifika krav som en exakt summa för inkomst eller liknande. Kolla därför in dessa krav i förväg och se till att du uppfyller kraven som ställs. Annars slösar du tid och minskar chansen att bli godkänd till ett annat kort om du blir nekad.

Leveranstiden

Leveranstiden är det som tar lång tid i anskaffandet av ett kreditkort. Olika kort har olika leveranstider och därför är det viktigt att du jämför dessa. Vanligtvis brukar leveranstiden mellan kreditkort skilja sig från 3 dagar upp till 2 veckor. Nedan har vi leveranstider för några populära kort:

Välj ett kort där du kan se PIN-koden online

PIN-koden skickas av säkerhetsskäl inte i samma paket som kreditkortet. Vilket innebär att du kan få kortet inom några dagar och sedan behöva vänta ännu längre för att kunna använda det då du behöver PIN-koden. Se därför till att kortet du beställer har en hemsida där du kan logga in och se PIN-koden direkt. Nedan har vi några exempel på kort som uppfyller detta:

  • Remember Flex – PIN-kod finns under ”mina sidor”
  • Komplett kreditkort – under fliken ”mitt kort” på mina sidor

Välj ett virtuell kreditkort

Vill du slippa allt krångel och skaffa ett kreditkort på det snabbaste sätter är det ett virtuellt kreditkort som gäller. Då har du endast kreditkortet i appen och kan använda det online. Men det går att koppla kortet via Apple, Google eller Samsung Pay och betala med som ett vanligt kreditkort i butiker.

Det finns inga riktiga nackdelar med detta, utan det är smidigt att slippa ett fysiskt kort. Här kommer några exempel på virtuella kreditkort:

Hur snabbt kan man få kreditkort?

Väljer du ett virtuellt kreditkort går det riktigt snabbt. Då behöver du endast ansöka och få svar vilket går på några minuter. Sedan kan du logga in på appen/hemsidan när du blivit godkänd och börja handla med kortet. Det går alltså att skaffa ett kreditkort på några minuter om du gör det på rätt sätt.

Vanliga frågor

Hur får jag kreditkort snabbast?

Det snabbaste sättet att få ett kreditkort är att välja ett virtuellt kreditkort. Då kan du direkt efter ansökan komma åt kortet och använda det.

Vad bör jag tänka på för att få hem kreditkortet snabbt?

Det finns tre saker du måste tänka på och det är att du uppfyller kraven för kortet, leveranstiden är kort och att det går att komma åt PIN-koden online.

Vilket kreditkort går snabbast att skaffa?

Kreditkortet som går snabbast att skaffa är Remember Flex. Kortet har en snabb och smidig ansökningsprocess och leveranstid på endast några dagar.

Innehållsansvarig:
Oliver Ivanovic

Oliver Ivanovic

Oliver är medgrundare och skribent på Kreditio. Han använder kreditkort själv flitigt och har finans och privatekonomi som intresse sedan länge. Det mesta av innehållet skrivs och granskas av Oliver dagligen.

Läs mer om Oliver

Uppdaterad senast 2023-01-22

Oliver Ivanovic på LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *