Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Nyttja kreditkort inom företaget

Nyttja kreditkort inom företaget

nytta kreditkort inom företag

Många företag går miste om grymt förmåner som kan spara tid och pengar åt de. Detta då de inte utforskar och testar de företagskort som finns på marknaden. Utan istället håller sig till storbankernas dyra kort utan några förmåner.


Få bonus

Flesta företag har stora utgifter och att spara in någon % av dessa på bonus eller cashback kan bli rätt mycket pengar. Ett kort som erbjuder denna möjlighet är Qred kortet och detta är något som kan gynna ditt företag stort.

Vi kan räkna på att ni är ett företag med utgifter på 1 000 000 kr och får 1 % cashback. Då hade ni fått tillbaka hela 10 000 kr vilket ändå är en hel del pengar.


Individuella kort

Genom ett riktigt bra företags kort kan du även få helt gratis individuella kort till alla anställda. Dessa kort kan även ha personliga köpgränser så att ingen anställd spenderar mer pengar än den ska. Utöver detta slipper du genom detta att de anställda behöver göra personliga utlägg för företaget. Vilket är en nackdel för de anställda då de inte fått tillbaka pengarna direkt utan får ligga ute ett tag oftast.


Spara tid

Det finns även kort som erbjuder moderna funktioner som effektiviserar vissa uppgifter. Ett exempel på detta är att vissa kort erbjuder automatiserad redovisning vilket sparar både pengar och tid för företag. Utöver detta kan korten ha en flexibel kredit och vara helt gratis.


Nyttja en kredit

Självklart finns det även fördelen att ni får nyttja en kredit med ett kreditkort. Detta kan gynna företag särskilt då de tenderar att ha mer oväntade kostnader. Vid dessa situationer kan de använda en kredit och sedan betala inom de räntefria dagarna eller välja någon form utav delbetalning. Däremot är det viktigt att veta att delbetalning kan enkelt bli mycket dyrt då de flesta korten har en hög ränta.