Hoppa till innehåll

Tomas Andersson

Tomas Andersson är bonusexpert på Kreditio.se sedan våren 2022 och har hand om allt innehåll som behandlar bonussystem, cashback och rabatter.

Tomas Andersson på Kreditio

Tidigare erfarenheter

Tomas har i över 10 år drivit en blogg där han delar tips och strategier för att maximera kreditkortsbelöningar genom olika bonussystem till tusentals kreditkortsanvändare. Tomas har även arbetat som konsult åt olika stora företag och hjälpt dem att optimera sena lojalitetsprogram. Enligt hans egna beräkningar har han sparat över 100 000 kronor genom användning av kreditkort under de senaste 15 åren.

Innan Tomas började sin resa som bonusexpert studerade han ekonomi på Copenhagen Business School (BSc).bonusprogram de senaste 15 åren.

Hans intresse för lojalitetsprogram och bonusinsamling kommer från ett annat intresse, att optimera vardagsekonomin. Intresset började redan på studietiden på Copenhagen Business School där han försökte dryga ut studentbudgeten. För Tomas handlar det om att hitta dolda värden i vardagliga inköp och hjälpa andra få ut mer av sina pengar.

  • Drivit en blogg med tips kring bonusinsamling
  • Hjälpt företag utveckla deras lojalitetsprogram
  • Pluggat ekonomi på Copenhagen Business School (kandidatexamen)

Kontakta Tomas

Kontakta Tomas genom Tomas Linkedin.

Eller skicka ett mail till: [email protected].