Hoppa till innehåll
Binance Card

Binance Card

maj 4, 2024

Binance Card är ett kryptokort utfärdat av kryptohemsidan binance.com. Kortet är extremt smidigt för dig som har krypto hos Binance eller kan tänka dig flytta din krypto dit. Största fördelen med kortet är helt klart bonusen som ligger mellan 0,1 – 8%.

Sammanfattning av Binance Card

Binance Card är ett kryptokort från Binance.com som är passande för dig som är kund och äger BNB kryptovalutan. Genom ägande av deras egna krypto så kan du nå upp till 8 % bonus på kortet, vilket är extremt högt. Utöver bonusen så finns det ingen årsavgift för kortet och inte heller avgifter som valutapåslag. Nackdelen är just att du behöver äga en hel del av deras kryptovaluta för att nå de höga bonusnivåerna och krypton är ganska volatil.

Bonus

Försäkringar

Kreditvillkor

Avgifter


Vi testar Binance Card

Ett smidigt och enkelt kort för betalning med kryptovaluta som samtidigt erbjuder en riktigt bra bonus. Det är vad vi på Kreditio.se säger om kortet efter att ha testat det och gått igenom samtliga aspekter av kortet.

Nedan kommer hela recensionen av kortet!

 

Bilder från ansökan
Binance Card skärmdump

Maxkredit: -
Kreditränta: -
Effektiv ränta -
Räntefri period: -

Avgifter

Precis som med många andra debetkort så finns det inte så många avgifter förknippade med kortet. Till att börja med är det gratis att äga kortet och det är en klar fördel. Det finns inte heller valutapåslag för dig som genomför köp i utländska valutor, till exempel genom utomlandsresor. På andra debetkort och kreditkort är denna avgifter oftast runt 2 % av beloppet. Uttagsavgiften är också mycket låg jämfört med liknande kort.

Årskostnad: 0 kr
Uttagsavgift: Upp till 0,9 %
Valutapåslag: 0 %
Aviaavgift: -
Påminnelseavgift: -
Förseningsavgift: -
Övertrasseringsavgift: -

Binance Card bonussystem med krypto

Binance har ett bonussystem där du samlar på dig bonus som ligger mellan 0,1 – 8 % av dina köp. Själva bonusen betalas ut genom deras egna kryptovaluta som heter BNB.

Vilken nivå mellan 0,1 – 8 % bonus du får beror på hur hög nivå du har på ditt Binance konto. Du kan ha mellan 1 – 7 nivå på ditt konto och detta regleras beroende på hur många BNB (deras kryptovaluta)

 • Nivå 1 – 0 BNB / månad = 0,1 % bonus
 • Nivå 2 – 1 BNB / månad = 2 % bonus
 • Nivå 3 – 10 BNB / månad = 3 % bonus
 • Nivå 4 – 40 BNB / månad = 4 % bonus
 • Nivå 5 – 100 BNB / månad = 5 % bonus
 • Nivå 6 – 250 BNB / månad = 6 % bonus
 • Nivå 7 – 600 BNB / månad = 8 % bonus

 

Som ni kan se gynnas man snabbt av att äga BNB valuta om du har Binance card. Att få 8 % bonus som på nivå är extremt mycket och är något som endast erbjuds på speciella köp ofta. Att du kan få det på alla köp är en stor fördel med detta kortet.

Bonus: Mellan 0,1 - 8 %
Concierge: -
Flyglounger: -
Kategori: Kryptokort

För & Nackdelar

 • Hög bonus (upp till 8 %)
 • Utan årsavgift
 • Inget valutapåslag
 • Inga försäkringar
 • Ingen kredit (debetkort)

Ingen kostnadsfri försäkring

Det ingår inga försäkringar när du skaffar Binance Card. Men det brukar debetkorten inte heller ha, utan endast kreditkorten.


 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Köpskydd
 • Prisgaranti

Omdöme

Utöver vår egna recension och reflektion över kortet har vi även kollat in vad användarna tycker. Här ser vi att de flesta är mycket positiva kring kortets bonus och andra funktioner. Verkar alltså som att kortet fungerar som det ska men däremot verkar kundservicen inte fungera lika bra. Svårt att få tag i kundservicen och dålig hjälp är något som påpekas gång efter gång.

Krav för kortet

 • Minst 18 år
 • Inget krav på inkomst
 • Inget krav på inga betalningsanmärkningar

Ansök och skaffa Binance Card

Tid som behövs: 3 minuter.

Ansök så här:

 1. Hitta ansökan

  Ta dig vidare till Binance ansökningsformulär.

 2. Logga in på Binance

  Du behöver sedan logga in på Binance eller skapa ett konto om du inte har ett.

 3. Beställ kortet

  När du är inloggad kan du enkelt beställa hem kortet. Först får du välja hur ditt namn ska synas på kortet och vilken PIN-kod du vill ha. Efteråt ser du till att du angivet rätt adress och beställer kortet.

 4. Få hem ditt kort

  Inom en vecka bör ditt nya Binance Card blivit hemskickat och du kan då börja handla med kortet.

Betalning med kryptovalutor

Binance Card är ett av de kryptokorten som låter dig ha kvar kryptovalutan längre. Det eftersom kortet först växlar din krypto i realtid till Fiat när en transaktion ska ske. Många andra kort kräver att du i förväg tar och manuellt växlar krypton. Fördelen med att du inte behöver växla in krypton i förväg är att du är investerad längre tid.

Du kan välja själv vilken valuta Binance skall börja med att växla för att täcka betalningar. I förhand så är det automatiskt inställt på vissa valutor som skall växlas först där BNB ligger först. Men du kan alltså välja själv om du vill att det skall växlas Bitcoin eller någon annan valuta.

Google och Apple Pay finns

Binance Card är ett av få kryptokort som erbjuder betalning via mobilen. Det fungerar oavsett om du har Samsung eller Iphone då kortet är kompatibelt med både Google och Apple Pay.

Frågor och svar

Hur hög bonus ger Binance Card?

Med Binance Card kan du få mellan 0,1 - 8 % bonus så det är ett stort spann. Vilken av dessa nivåer du får beror på hur mycket av Binance egna kryptovaluta du äger.

Hur aktiverar jag mitt Binance Card?

Genom hemsida kan du enkelt aktivera ditt nya Binance Card. Vid "card dashboard" kan du skriv in de sista 4 siffrorna från ditt fysiska kort samt de 3 CVV siffrorna som är på baksidan av korten.

Hur kan du köpa med krypto?

Kortet växlar din krypto i realtid till fiat för att kunna genomföra transaktioner. Men du kan också växla krypton i förväg när du känner att det är rätt tillfälle.Med kortet får du möjligheten att genomföra växling av krypto till din valuta vid transaktioner. Du kan även växla din krypto i förväg och sedan spendera den.

Skriven och granskad av:

Oliver Ivanovic

Oliver Ivanovic

Oliver är medgrundare och skribent på Kreditio. Han använder kreditkort själv flitigt och har finans och privatekonomi som intresse sedan länge. Det mesta av innehållet skrivs och granskas av Oliver dagligen.

Läs mer om Oliver

Uppdaterad senast 2024-05-04

Oliver Ivanovic på LinkedIn

Populära kreditkort just nu

Citroenkortet
Citroenkortet
Swedbank Mastercard Kreditkort
Swedbank Mastercard
N26 You
N26 You

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Binance
Organisationsnummer: 305595206
Adress: -
Postnummer: -
Ort: -
E-mail: -
Telefonnummer: -

Öppetider

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -