Hoppa till innehåll
Kreditio.se » Hur får man fast-track

Hur får man fast-track

hur får man fast track

Genom fast-track kan du gå förbi kön på flygplatsen och komma förbi snabbare. Men hur får man egentligen fast-track och vart kan man få det? Allt detta ska vi ta reda på i denna artikeln!

Vart kan man få fast-track

Det allra vanligaste när man pratar om fast-track är att man får gå före i säkerhetskontrollen och köer på flygplatsen. Men det går även att få fast-track på konserter och andra evenemang med långa köer.

  • På flygplatsen
  • Konsert
  • Andra evenemang

Hur får man tillgång till fast-track

För att få tillgång till fast-track finns det olika saker du kan göra. Vilket alternativ du bör välja varierar även utifrån vilken slags fast-track du vill få tillgång till. Nedan har vi samlat de vanligaste sätten till att få tillgång till fast-track.

Använd ett kreditkort

Kreditkort erbjuder många förmåner, vilket de flesta har koll på. Men att du även kan få fast-track genom ditt kreditkort vet inte de flesta. Dock gäller det här att välja rätt kort då det inte är så vanligt med fast-track som förmån. Inte ens det som vi utsåg till kreditkortet som är bäst i test har fast track som förmån. Det finns dock en del kreditkort med bonus eller cashback som ger dig fast track. Samtidigt är det även viktigt att inte bara kolla på om ett kreditkort har förmåner som fast track utan även avgifterna.

För kreditkort är det vanligt att du både kan få fast-track till konserter som till exempel American Express Platinum ger men även flygplatser.

Köp till fast-track på biljetten

När du flyger eller köper en evenemangs biljett finns det ofta tilläggstjänster som fast-track. Det kostar dock en del extra men du slipper tänka på köer och stå och vänta. Har du redan köpt en biljett brukar det även gå att lägga till i efterhand.

Genom lojalitetsprogram

Flyger du ofta med samma flygbolag som till exempel SAS så kan du tjäna bonuspoäng och klättra i nivåer. Det är eftersom de har ett lojalitetsprogram och når du vissa nivåer brukar fast-track ingå. Se till att därför gå med i lojalitetsprogram på de flygbolag du flyger med mest och försök boka hos ett och samma så mycket du kan.

Exempel på kreditkort med fast-track

Vi har samlat exempel på kreditkort som ger dig fast-track nedan. Se dock till att även kolla in övriga villkor och avgifter hos ett kort och fokusera inte endast på fast-track.